Jump to content
sharko69

Father Son Post Oak Creek Hunt

Recommended Posts

sharko69

Let me know when you get tired of me posting but I am so excited about how enthusiastic my son is about our hunts. He has only recently started to enjoy crawling creeks with me and can spend the whole day of time allowed. We have been out the last two weeks and have found quite a few teeth. Have found probably a quart of brokes and a few nice ones. He loves to get an official count after every hunt. Yesterday yielded officially 492 in three and a half hours. Found a couple of quality  teeth as well as a P. latissimus that is broken and a heartbreaker. Still on the hunt for a complete one for the collection. Weather has been perfect. We need to enjoy it before the temps rise above unbearable.

78E4DD14-4F77-40F1-BE9A-9E7C46BDE6BF.jpeg

6C9FDEE0-BBE3-446D-BF42-E47570C2FA87.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites
DatFossilBoy

Very sweet:wub:

Well done.Thanks for sharing and Glad that he found some good stuff.

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites
sharko69

Trying to post some more pictures but haveing problems lately. Anyone else having issues?

Share this post


Link to post
Share on other sites
ynot

:thumbsu::thumbsu:

Nice to get out, even better with Your son!

Thanks for sharing the adventure.

 

 

The photo upload problem is annoying, hopefully the admin will get it sorted out soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sharko69
1 minute ago, ynot said:

:thumbsu::thumbsu:

Nice to get out, even better with Your son!

Thanks for sharing the adventure.

 

 

The photo upload problem is annoying, hopefully the admin will get it sorted out soon.

Thanks. I hope so too. I have never had this problem and have tried exiting out and coming back in and still have the issue. Frustrating. I will keep working on it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
sharko69

186D4BDE-B193-4FC8-9CC4-0B173299B6C2.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fossildude19

 

7 minutes ago, sharko69 said:

Trying to post some more pictures but haveing problems lately. Anyone else having issues?

Sharko69 - What are you using for a device? What browser?  Which theme on the Forum?

Also, are you getting an error? Can you screen capture it? 

 

Knowing these things will help Cris to troubleshoot the issue. 

 

 

4 minutes ago, ynot said:

The photo upload problem is annoying, hopefully the admin will get it sorted out soon.

Tony, 

Are you still having issues with the photos?
I know Kane is, but he is using Apple devices. Seems to work OK with Windows 7 and 10. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
sharko69

1142CA4A-9CA3-405D-8D40-26D48E587A16.jpeg

759E4702-F8CC-4E4E-9F63-1391E4A7FB69.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites
sharko69
Just now, Fossildude19 said:

 

Sharko69 - What are you using for a device? What browser?  Which theme on the Forum?

Also, are you getting an error? Can you screen capture it? 

 

Knowing these things will help Cris to troubleshoot the issue. 

 

 

Tony, 

Are you still having issues with the photos?
I know Kane is, but he is using Apple devices. Seems to work OK with Windows 7 and 10. 

 

 

I am using Apple as well. Hasn’t been a problem before. Something new? Says error loading.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sharko69

7C08AF9B-C222-46F1-8ABD-FDF75CBA6BC8.jpeg

2E84715C-A0B2-4077-8C95-3DC0060C1B2D.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fossildude19

It appears to be an on and off issue, mostly with Apple devices/Safari browser, as far as I know.
Issues have been around for a number of months, now. 

 

What theme are you using on the Forum?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
ynot
4 minutes ago, Fossildude19 said:

Tony, 

Are you still having issues with the photos?

Fortunately that particular problem has not raised its ugly face to Me. (Fingers crossed.)

Share this post


Link to post
Share on other sites
sharko69
Just now, Fossildude19 said:

It appears to be an on and off issue, mostly with Apple devices/Safari browser, as far as I know.
Issues have been around for a number of months, now. 

 

What theme are you using on the Forum?

 

Pardon my ignorance, theme?

Share this post


Link to post
Share on other sites
sharko69

05DA93B2-5EFB-4862-885C-9B845DB2ABAF.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kane
4 minutes ago, sharko69 said:

Pardon my ignorance, theme?

At the bottom of the page. You can toggle between "classic" and "default"

 

 

thme.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites
caldigger

So which theme seems to be giving the trouble?

Share this post


Link to post
Share on other sites
caldigger

Yo Sharko!  You and your son seem to be tromping in some awefuly productive ground. 

With that many finds per day you're going to need steamer trunks to store them in.

Share this post


Link to post
Share on other sites
sharko69
5 minutes ago, caldigger said:

Yo Sharko!  You and your son seem to be tromping in some awefuly productive ground. 

With that many finds per day you're going to need steamer trunks to store them in.

I already have over a gallon of broken teeth from collecting myself. I give some a way to neighbors and some teachers. Now that he has started collecting, I leave a lot behind myself or, he loves to show others how to find teeth, so we are pretty generous with our finds. (Ours meaning mine)

Share this post


Link to post
Share on other sites
sharko69
21 minutes ago, Kane said:

At the bottom of the page. You can toggle between "classic" and "default"

 

 

thme.jpeg

Classic. Never knew that was there. What is the difference?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kane
3 minutes ago, sharko69 said:

Classic. Never knew that was there. What is the difference?

I think it is purely aesthetic. Some elements, like the navigation tabs at the top, are nested on the other side. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tidgy's Dad

Nice haul and always great to see the next generation taking an interest. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
gwestbrook
On 3/18/2018 at 4:52 PM, sharko69 said:

05DA93B2-5EFB-4862-885C-9B845DB2ABAF.jpegThat's a great photo! I really like it.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Darktooth

Lots of good finds, and quality time with your son= A+

Share this post


Link to post
Share on other sites
ltrapper

Good times and making memories you'll both treasure! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
sharko69
14 hours ago, EchieMysticTx61 said:

 

I thought it was kinda neat that the plant was growing in the pipe. Thought it was a smart plant starting it’s life in the shade preparing for the Texas summer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×